Var med och forma framtidens biogasanläggning – vi söker en processingenjör

Vi bygger ut vår biogasanläggning i Äland strax norr om Härnösand och behöver dig som vill delta i det spännande arbetet.

Vår satsning på biogas är välkänd både lokalt och nationellt och nu har du chansen att vara med och bidra i en verksamhet som kommer göra skillnad, inte bara idag utan även för kommande generationer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är redo att kasta dig in i vårt pågående projekt och bidra med din klokskap och erfarenhet inom processarbete. Med dina infallsvinklar och kunskap hjälper du oss att konstruera våra nya anläggningsdelar på ett så effektivt sätt som möjligt.

Du kommer att arbeta med att optimera våra materialflöden och därigenom säkerställa en ökad tillgänglighet och produktion, i en arbetsledande funktion.

I rollen ingår både omvärldsbevakning och att i vissa sammanhang fungera som anläggningens ansikte utåt.

Som processingenjör ingår du i vårt beredskapsteam och förväntas därför i förekommande fall kunna arbeta obekväma arbetstider.

Vem är du?

Som person är du strukturerad, självgående och flexibel. Vi sätter stort värde på dina sociala förmågor och din utåtriktade personlighet där du arbetar relationsskapande. Du är en problemlösare med god analytisk förmåga som tar egna initiativ och jobbar strategiskt mot uppsatta mål.

Du har minst en avslutad ingenjörsutbildning på kandidatnivå och har tidigare erfarenhet av att arbeta med processer, gärna i liknande verksamhet. Du talar och skriver svenska flytande och har vana av att arbeta i projektform såväl som i daglig drift.

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. B-körkort är ett krav. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Skicka din ansökan till: ansokan@hemab.se senast den 14/3.

Har du andra frågor om tjänsten, kontakta Jonas Jacobsson, Platschef, jonas.jacobsson@hemab.se

Fackliga representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 0611-55 75 89, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, anders.nordin@hemab.se.

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.

Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

I ett nystartat samarbete med ett lokalt företag erbjuder vi individuell coaching i hälso- och livsstilsfrågor.

Kontakt

Jonas Jacobsson, Platschef, 0611-55 75 31, jonas.jacobsson@hemab.se