Skänk en slant till Ukraina tillsammans med oss

Ingen har undkommit de fruktansvärda händelser som just nu präglar nyheterna. Rysslands invasion av Ukraina har skakat om hela världen och människor flyr för livet. Hjälp oss att hjälpa med det vi kan!

Under en månad har vår tankstation för fordonsgas haft tekniska problem med betalpelaren, vilket har lett till att gasbilsägare har kunnat tanka gratis. Det väckte en tanke hos oss - kanske kan de som inte behövt betala för sitt drivmedel istället skänka en slant till de drabbade i Ukraina? Men varför stoppa där. Alla som kan ska såklart få möjlighet att hjälpa.

Därför startar vi på HEMAB nu en insamling till de drabbade i Ukraina. Fram till den 16/3 kan du vara med och skänka en slant. För varje krona som kommer in skänker vi lika mycket*. Hjälp oss att hjälpa!

Swisha senast den 16 mars

Skänk valfri summa via vår swish: 123 398 96 39 fram till den 16/3 och märk swishen med "Ukraina". När det datumet har passerat kommer vi redovisa hur mycket som kommit in och hur mycket vi skänker totalt tillsammans med er. Pengarna kommer att gå till UNHCR som finns på plats i Ukraina och hjälper de som behöver det mest. Genom att vi skänker pengarna via UNHCR så dubblas gåvan ytterligare en gång av Akelius foundation.

* Skänkta belopp upp till 10 000 kr dubblas av oss.

Kontakt

Fredrik Olsson, Chef Kund och marknad, 073-089 30 69 , fredrik.olsson@hemab.se