Självständig och initiativrik Projektingenjör sökes

Vid vår enhet för Teknisk utveckling finns nu ett utvecklande och spännande jobb för dig som vill vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete! Vi söker en driven och engagerad Projektingenjör som vill vara med och utveckla Härnösand.

Som projektingenjör deltar du i våra om- och utbyggnadsprojekt, där du stöttar projektledaren med tekniskt underlag, samordning, upphandling, dokumentation med mera. I rollen ingår även utredningsarbeten för framtagande av framtida projekt.

Vi förutsätter att du brinner för energi, miljö och för att utveckla Härnösand. Förutom det har du i grunden en minst 3-årig högskoleutbildning inom VA, bygg, energi, eller liknande som vi bedömer likvärdigt.

Vi tillämpar flexibel arbetstid med möjlighet till platsoberoende arbete, när det fungerar för verksamheten.

Intresserad?

Läs mer om tjänsten på vår karriärsida www.hemab.se/jobb Länk till annan webbplats.. Du är välkommen att ansöka senast den 10 oktober, via formuläret på annonssidan.

Kontakt

Läs mer om tjänsten i den fullständiga annonsen. För frågor, vänligen kontakta Marcus Håll, Chef för Teknisk utveckling , marcus.hall@hemab.se, 073-813 63 78.