Receptionen stänger på HEMAB

Med anledning av den ökade smittspridningen i Västernorrland har HEMAB idag fattat beslut om att tills vidare stänga receptionen på Västra ringvägen med start på måndag 16 november.

De senaste sju dagarna har en fyrdubbling av rapporterade smittade skett i vår region. För att undvika direktkontakt i mesta möjliga mån och därmed bidra till minskad smittspridning, kommer vi därför från och med måndag 16 november stänga vår reception/kundmottagning på Västra ringvägen.

- Vi gör bedömningen att det är nödvändigt för oss att stänga ner receptionen. Därmed följer vi kommunens rådande riktlinjer, säger Susanne Salander Jansson, Servicechef på HEMAB. Det här är bara en av de åtgärder vi sätter in för att bidra till minskad smittspridning, konstaterar hon.

Kontaktfritt arbete

Förutom en stängd reception så stoppas alla fysiska möten och alla som kan jobba hemifrån ska göra det från och med måndag.

- Vi har ända sedan i mars varit offensiva i våra åtgärder för att minska smittspridningen, med krav på bland annat hemma-arbete och kontaktfritt arbete i möjligaste mån, säger Susanne Salander Jansson. Under början av hösten började vi lätta något på kravet på hemma-arbete, men nu ser vi ett behov av strama upp det igen, så nu är det åter igen så lite kontakter som möjligt som gäller.

Kundservice via telefon och mail

Receptionen på Västra ringvägen kommer att vara stängd tills vidare, men vår Kundservice går självklart fortfarande att nå för frågor och hjälp. Du når vår växel/Kundservice via 0611-55 75 00 eller info@hemab.se, helgfria vardagar klockan 07.00-16.00. Välkommen att kontakta oss!

Kontakt

Susanne Salander Jansson, Servicechef, 072-500 98 39, susanne.salanderjansson@hemab.se

Kundservice stänger sin fysiska mottagning tills vidare, men Susanne Salander Jansson välkomnar våra kunder att kontakta oss via telefon och e-post.