Peyman Vahedi blir ny Utvecklingschef

Nu står det klart att den prisbelönte rektorn ansluter sig till oss på HEMAB.

Peyman Vahedi har gjort sig rikskänd för sitt arbete med den digitala utvecklingen inom gymnasieskolan och är en välkänd profil i Västernorrland. Nu styr han kosan söderut och byter utbildningsfrågorna mot att utveckla HEMABs verksamhet, med start den första februari 2022.

­– Det här blir nya frågor för mig men jag känner mig oerhört laddad för uppgiften, säger Peyman Vahedi. Jag tycker att HEMAB känns som en inspirerande arbetsplats och jag tror att jag med mina erfarenheter inom digitalisering, ledarskap och arbetsmiljöfrågor kommer kunna bidra i arbetet med att ta bolaget in i framtiden.

­– Jag är stolt och glad över att vi lyckats attrahera den kompetens som Peyman besitter till bolaget, säger Lena af Geijerstam Unger, vd. Jag är övertygad om att han med sina kunskaper och sitt sätt att vara kommer bidra massor i vår verksamhet.

I sin nya roll som Utvecklingschef kommer Peyman Vahedi ansvara för vår utvecklings- och projektavdelning där uppgifterna både handlar om de tekniska projekt HEMAB bedriver men också att föra bolagets digitala utveckling framåt.

­– Vi är inne i en digitaliseringsfas och står inför stora möjligheter och utmaningar framåt, säger Lena af Geijerstam Unger. Nu skapar vi ett starkt team för detta med Peyman som ledare vilket kommer märkas, både internt och externt. Det har varit ett stort söktryck till oss och vi har flera spännande medarbetare på väg in vilket är ett kvitto på att vår attraktivitet som arbetsgivare är stor och att vi har något intressant att erbjuda.

Kontakt

Fredrik Olsson, chef Kund och marknad, 073-089 30 69, fredrik.olsson@hemab.se

Foto: Lena Ledin Andersson