OM HEMAB - direkt hem till dig

Idag landar vår årsredovisning för 2019 i din brevlåda. Men lugn, det är inte bara siffror och statistik. Det är även intressanta reportage om vår verksamhet. Både om saker vi har gjort under året, men även saker som är på gång.

Vi har i flera år arbetat med en årsredovisning i magasinform för att på ett lättsamt sätt berätta om hur vår verksamhet fungerar. Onsdag 1 april landar en rykande färsk OM HEMAB, vår årsredovisning för 2019, i alla så väl privatpersoners som företags brevlådor i Härnösands kommun.

- I år kan våra kunder bland annat läsa om hur det går till när vi gör analyser av hushållens avfall för att kunna sikta ännu högre gällande ekologisk hållbarhet och vi har även ett reportage om bygget av våra två senaste vindkraftverk, säger Andreas Einarsson Chef för Kommunikation och marknad på HEMAB. Vi tycker såklart att det är jätteintressanta reportage, och jag tror att våra kunder kommer uppskatta dem också, konstaterar han.

OM HEMAB finns även att läsa i digital form på vår webbsida.

God läsning!

Kontakt

Andreas Einarsson, Chef Kommunikation och marknad, andreas.einarsson@hemab.se, 0611-55 75 26

Magasinet OM HEMAB står på ett ljust träbord och i bakgrunden syns en vägg med gröna blad och ett par svarta konferensstolar.

Klicka på bilden för att komma till Årsredovisningen för 2019