Nu söker vi sommarjobbare och semestervikarier

Nu är det hög tid att söka sommarjobb hos oss på HEMAB. Nytt för i år är dels att vi söker både sommarjobbare och semestervikarier, och dels att vi söker specifika tjänster. Hela listan finns på vår webbsida. Sista ansökningsdag är 31 mars.

HEMAB har i många år varit en populär arbetsplats att söka sommarjobb på och vi har under åren tagit emot ett stort antal ungdomar och unga vuxna som jobbat hos oss under sommaren. I år söker vi både sommarjobbande ungdomar och semestervikarier till ett antal funktioner.

- För att vi ska kunna planera semesterperioden på ett bra sätt och för att sommarjobbarna som kommer till oss ska få meningsfulla arbetsuppgifter så testar ett nytt grepp och söker specifika tjänster under specifika perioder istället, säger Jonas Nyberg, Administrativ chef på HEMAB.

Sommarjobb och semestervikarie - vad är skillnaden?

De sommarjobbare vi söker behöver i de allra flesta fallen inte ha någon särskild utbildning, medan semestervikariaten är mer specifika tjänster som kräver någon form av utbildning.

- Vi söker till exempel en person som kan jobba med ekonomifrågor och då behöver vi få in en person med relevant utbildning och erfarenhet och då söker vi en semestervikarie, förtydligare Jonas. Sommarjobben består av andra arbetsuppgifter, som att klippa gräs eller enklare fastighetsunderhåll. Det är också viktiga uppgifter, men man ska klara av det utan att ha en särskild utbildning.

Gör så här!

  1. Gå in på www.hemab.se/sommar Länk till annan webbplats.
  2. Välj en av ingångarna - Sommarjobb eller Semestervikariat - beroende på vad du är intresserad av att söka
  3. Läs om de olika tjänsterna och klicka sedan på Skicka in en ansökan
  4. Fyll i formuläret. Längst ner väljer du ett första, andra och tredjehandsalternativ.
  5. Klicka på Skicka ansökan

Din ansökan inskickad! Lycka till!

Sommarjobbare ligger på marken i en stjärnform