Nu finns det nya jobb att söka!

Du har väl inte missat att vi söker fler medarbetare? För tillfället är det en IT-drifttekniker, en vikairerande Administratör till Mätservice och en Utredare - miljö och hållbarhet som vi söker. Läs mer och ansök redan idag!

Om du är intresserad av någon av tjänsterna kan du läsa mer om dem på vår karriärsida www.hemab.se/jobb eller via direktlänkar till respektive befattning nedan.

Vi söker en strukturerad och självständig Administratör till vår Mätservice

Inför föräldraledighet behöver vi säkra upp vår Mätservice med dig som vill bidra i en viktig verksamhet, som nu utvecklas i en rask takt för att möta våra kunders förväntningar.

Kort om jobbet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta processerna kring att samla in och hantera mätvärden från alla våra el-, vatten- och fjärrvärmemätare. Du kvalitetssäkrar informationen, hanterar avräkningsfrågor, rapporterar mätvärden och elmarknadsmeddelanden. Praktiskt innebär detta även hantering av anslutningsavtal och tjänster, rapport- och registerutdrag, registervård samt stöttande ärendehantering för vår kundserviceavdelning samt dina medkollegor inom Mätservice.

Läs mer... Länk till annan webbplats.

Vi söker en självständig och innovativ IT-drifttekniker

Nu förstärker vi vår avdelning för IT-drift och behöver dig som vill bidra i en viktig del av vårt jobb att leverera innovativ samhällsnytta med hög kvalitet.

Kort om jobbet

Dina huvudsakliga uppgifter är att stötta de olika verksamhetsgrenarna inom HEMAB med applikationsdrift och generellt IT-stöd innefattande intern ärendehantering, certifikatshantering, nätverkskonfiguration, konfiguration och installation av hårdvara och dylika uppgifter.

Din roll kommer under din första tid hos oss vara fokuserad till en mer allmän driftroll, för att sedan övergå mer till avancerad applikationsdrift och uppsättning, drift och underhåll av interna systemstöd i molnmiljö där du kommer vara en nyckelperson för framtagandet av denna.

Hos HEMAB kommer du få en unik möjlighet att se ditt arbete från fysisk sensor i ett kraftvärmeverk till integrerat dataflöde i mätare på plats hos slutkund, och vidare i form av tillgängliggjord information för samhället i stort. Ditt arbete kommer vara centralt för att stötta hela kedjan.

Läs mer... Länk till annan webbplats.

Vi söker en initiativrik Utredare - miljö och hållbarhet

Nu tillsätter vi en spännande tjänst som utredare då en av våra stjärnor går i pension. Är du självgående och erfaren med en stor portion nyfikenhet? I så fall är du precis den vi söker!

Kort om jobbet

Som utredare på HEMAB utför du utredningar av vår verksamhet kopplade mot miljö, miljöbalken, hållbarhet och riskanalyser. Du bidrar i processarbetet och med ständiga förbättringar. Det är meriterade om du har erfarenhet av att arbeta med livscykel- och hållbarhetsanalyser.

Läs mer... Länk till annan webbplats.

Kontakt

Kontaktpersoner för respektive befattning hittar du i respektive annons. Välkommen med din ansökan!