Mina sidor har fått en uppfräschning

Vi vill att information om bland annat din förbrukning och dina fakturor ska finnas lättillgänglig för dig som kund på ett enkelt sätt. Därför har vi nu utvecklat Mina sidor ytterligare så att de har blivit modernare och tydligare.

Att logga in på Mina sidor är enkelt. Du använder antingen Mobilt Bank-ID eller ditt kundnummer tillsammans med ett lösenord du själv väljer.

När du är inloggad kan du precis som tidigare se allt från när din nästa hämtningsdag är, till hur din förbrukning av vatten såg ut under en viss period eller om du har några obetalda fakturor. Statistiken kan du se i olika typer av tabeller, i olika enheter och utifrån olika långa tidssegment - timma, dag, månad eller år. Det nya är gränssnittet och tydligheten.

- Det här förbättrar verkligen förutsättningarna för våra kunder att ha koll på sin förbrukning och påverka den om man så önskar. Dessutom är det nya gränssnittet betydligt mer lättillgängligt och mer modernt, konstaterar Susanne Olofsson, Projektledare på HEMABs avdelning för Verksamhetsutveckling som är med i den projektgrupp som har arbetat med nya Mina sidor det senaste halvåret.

Du kan läsa mer om Mina sidor på www.hemab.se/minasidor. Ta en titt redan idag!

Kontakt

Frågor om projektet: Susanne Olofsson, Projektledare Verksamhetsutveckling, 0611-55 75 18, susanne.olofsson@hemab.se

Frågor om Mina sidor: Kundservice, 0611-55 75 00, info@hemab.se