Långtidsvikariat kranbilschaufför

Vi söker en självgående chaufför för att i huvudsak köra kranbil och tömma underjordsbehållare. Är du sugen på att bidra i vårt miljöarbete och dessutom innehar C-körkort med krankort kan du vara den vi söker!

Tjänsten innebär främst att köra fordonsmonterad kran och tömma underjordsbehållare, men även körning med lastväxlare förekommer. Om behov finns kommer även andra uppgifter inom återvinning kunna bli aktuella.

Arbetet innebär att utföra service till våra kunder, invånarna i Härnösands kommun. För att passa för det uppdraget bör du vara självgående och ha god samarbetsförmåga.

Du behöver ha ett affärsmässigt förhållningssätt när du utför dina arbetsuppgifter och sätta kunden i fokus. Vi förutsätter också att du har ett intresse för miljö och hållbarhet.

Intresserad? Läs mer!

Du är välkommen att läsa mer och ansöka via vår webbsida www.hemab.se/jobb Länk till annan webbplats.. Sista ansökningsdag är den 18 september 2022, men urval görs löpande, så ansök redan idag!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten än vad som står i annonsen på www.hemab.se/jobb, är du välkommen att kontakta Håkan Anshammar, Transportchef, 076-115 36 97.