HEMAB info - även för dig utanför Härnösand

2020 års tredje nummer av HEMAB info landade i onsdags som ett mittuppslag i tidningen Yippie i härnösandsbornas brevlådor, men även du som inte bor i Härnösand kan ta del av vår information.

HEMAB info är sedan ett år tillbaka integrerad i tidningen Yippie i form av ett mittuppslag fyra gånger per år. Innan dess gick informationen ut som ett eget blad till alla våra kunder i Härnösand. Men oavsett fysisk form så har samma information alltid funnits tillgänglig på vår webbsida.

- HEMAB info innehåller aktuell och relevant information till våra kunder, och därför tycker vi det är viktigt att även de som inte bor i Härnösand kan läsa den. Till exempel har vi en hel del kunder med fritidshus som inte bor här året runt och det kan vara lika relevant för dem att ta del av vår information, säger Magdalena Åkerros, Kommunikatör på HEMAB.

Alla nummer på en plats

Samtliga nummer av HEMAB info från 2003 och framåt finns samlade på vår webbsida www.hemab.se/hemabinfo. Genom att klicka på önskat nummer kommer detta upp som en pdf.

Har du tankar om innehållet i HEMAB info eller önskemål om vad du vill läsa om. Kontakta oss gärna med dina synpunkter. Nästa nummer av HEMAB info kommer i december.

Kontakt

Magdalena Åkerros, Kommunikatör, 070-190 51 68, magdalena.akerros@hemab.se

Senaste numret av HEMAB info landade i härnösandsbornas brevlådor i onsdags, den 23 september. Klicka på bilden för att komma till webbsidan med samtliga nummer av HEMAB info.