Fullspäckad HEMAB info på webben och i brevlådan idag!

Kolla in årets andra nummer av HEMAB info! Fullspäckad med information landar den idag som ett mittuppslag i härnösandstidningen Yippie, och även du som bor på andra orter kan ta del av den på vår webbsida.

HEMAB info innehåller aktuell och relevant information till våra kunder, som kan befinna sig både i och utanför Härnösand.

- Nu börjar semestrarna komma igång och då känns det extra viktigt att nå alla våra kunder, inklusive de som annars bor på annan ort, säger Magdalena Åkerros, Kommunikatör på HEMAB. Innehållet i HEMAB info kan vara interessant för alla som vistas i vår kommun.

Denna gång berör vi bland annat våra återvinningstjänster container och storsäck, hur man ska hantera invasiva arter som kan dyka upp i trädgården och vilka aktörer som blivit beviljade vindkraftpengar. Bland annat. God läsning, önskar vi på HEMAB!

Alla nummer på en plats

Samtliga nummer av HEMAB info från 2003 och framåt finns samlade på vår webbsida www.hemab.se/hemabinfo. Genom att klicka på önskat nummer kommer detta upp som en pdf.

Har du tankar om innehållet i HEMAB info eller önskemål om vad du vill läsa om. Kontakta oss gärna med dina synpunkter. Nästa nummer av HEMAB info kommer i höst.

Kontakt

Magdalena Åkerros, Kommunikatör, 070-190 51 68, magdalena.akerros@hemab.se

Senaste numret av HEMAB info landar i härnösandsbornas brevlådor idag, den 23 juni. Klicka på bilden för att komma till webbsidan med samtliga nummer av HEMAB info.