Flexibel och miljöintresserad chaufför sökes!

Vi söker en flexibel, strukturerad och självgående chaufför till vår återvinningsverksamhet. Så om du är sugen på att bidra i vårt miljöarbete och dessutom innehar CE-körkort med Yrkeskompetensbevis tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär främst att köra återvinningsbil mellan Älands återvinningsanläggning och Korstaverket i Sundsvall. Om behov finns kommer även andra uppgifter inom återvinning bli aktuella. Som medarbetare förväntar vi oss att du bidrar till förbättring, effektivisering och lärande, samt att du bidrar till arbetsplatsens trivsel. Du rapporterar till Platschef Marknad och Biogas.

Vem är du?

Arbetet innebär att utföra service till våra kunder, invånarna i Härnösands kommun. För att passa för det uppdraget bör du vara självgående och ha god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver att du är flexibel med raster och arbetstider för att optimera körningarna. Även arbetsuppgifter och uppdrag kan förändras med kort varsel.

Du behöver ha ett affärsmässigt förhållningssätt när du utför dina arbetsuppgifter och sätta kunden i fokus. Vi förutsätter också att du har ett intresse för miljö och hållbarhet.

  • Din körning ska vara miljövänlig, kostnadseffektiv och säker
  • Vi vill att du har flera års erfarenhet av rangering av containers
  • Du ska ha god kunskap i svenska i tal och skrift
  • God datorvana i Officepaketet
  • CE-körkort med Yrkeskompetensbevis (YKB) samt ADR-utbildning är krav
  • Krankort är meriterande.

Frågor och ansökan

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Svanholm, Platschef Fastighetsrenhållning, 072-203 68 13 eller Jonas Jacobsson, Platschef Åkeri och Biogas, 070-310 62 33

Ansök via ansokan@hemab.se senast den 7/3 -21.

Facklig representant

Hans-Åke Johansson, Transportarbetareförbundet.

070-526 53 78 eller hans-ake.johansson@hemab.se

Om Härnösand Energi & Miljö AB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr. Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration. Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

Kontakt

Anders Svanholm, Platschef Fastighetsrenhållning, 072-203 68 13, anders.svanholm@hemab.se

Jonas Jacobsson, Platschef Åkeri och Biogas, 070-310 62 33, jonas.jacobsson@hemab.se

Ansökan till ansokan@hemab.se