Fantastiskt gensvar för insamling till Ukraina!

För ett par veckor sedan gick vi ut med ett upprop att skänka pengar till offren för kriget i Ukraina. Nu när sista dagen för insamlingen är passerad summerar vi en ansenlig summa.

Första tanken var att be de som tankat gratis fordonsgas den senaste månaden att skänka en slant till Ukraina istället, men så tänkte vi - det finns säkert fler som vill bidra med en peng, och det fanns det verkligen!

- Det är fantastiskt att se hur många det finns som vill bistå de som nu är utsatta och behöver hjälp, konstaterar Fredrik Olsson, Chef Kund och marknad. Vi trodde nog inte att vår insamling skulle få ett sådant genomslag, men vi är glada att den fick det.

HEMAB dubblar - och dubblar igen

Totalt har vi fått in inte mindre än 32 050 kronor under de två veckor insamlingen pågått. Och eftersom HEMAB matchar den summan, så kommer vi tillsammans kunna skänka 64 100 kronor till Sverige för UNHCR - FNs flyktingorgan. Där summan dubblas ännu en gång.

Ett stort tack till alla som bidragit med en större eller mindre summa. Vi har fått in gåvor på allt från 50 kronor upp till 2000 kronor och det här visar verkligen att vi tillsammans kan göra skillnad, säger Fredrik Olsson.

Kontakt

Fredrik Olsson, Chef Kund och marknad/Kommunikationschef, 073-089 30 69, fredrik.olsson@hemab.se