Drifttekniker sökes till Kraftvärmeverket i Härnösand

Nu förstärker vi vår arbetsstyrka med en Drifttekniker.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll av vårt kraftvärmeverk samt våra mindre produktionsanläggningar. Tillsammans med övrig personal tillgodoser du driften genom att styra och övervaka, felsöka samt utföra underhållsarbete av verksamhetens utrustning. Tjänsten innefattar även felsökning och service utav våra kunders fjärrvärmecentraler.

Driftteknikerna utgörs idag av fem skiftlag med två personer på varje skift. Du kommer att arbeta dagtid men även skift vid behov av bemanning.

Som dagtidgående drifttekniker förkommer både arbete tillsammans med driftavdelningen och underhållsavdelningen. Utöver detta förekommer även andra arbetsuppgifter med fokus på att förbättra och optimera verksamheten. I tjänsten som skiftreserv skaffar du dig värdefull erfarenhet om organisationen samt driften av våra anläggningar. Du kommer därför vara i en fördelaktig position för fast skiftgång om en ledig tjänst blir tillgänglig.

Vem är du?

Du är en flexibel, ansvarstagande person som arbetar lika bra på egen hand som i grupp. Vi förutsätter att du, liksom våra övriga medarbetare, prioriterar, analyserar och bidrar på ett naturligt sätt till utvecklingen av verksam­hetens rutiner. Dina kunskaper har du fått genom studier inriktade på energiteknik eller kraft och värme, alternativt jämförbar arbetserfarenhet. Teoretisk eller praktisk erfarenhet utav drift av pannor är ett krav. Du är antingen i början av din karriär eller så har du arbetat ett antal år med liknande arbetsuppgifter.

Ansökan och frågor

Tjänsten är ett vikariat under 12 månader. B-körkort är ett krav. Tillträde efter överenskommelse och avklarat obligatoriskt drogtest. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till: Robin Nordberg, driftchef affärsområde Fjärrvärme, robin.nordberg@hemab.se, 073-028 61 94.

Har du andra frågor om tjänsten - använd samma kontaktuppgifter.

Fackliga representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, anders.nordin@hemab.se.

Kommunal: Per-Olof Eriksson, 073-275 47 72, per-olof.eriksson@hemab.se

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.

Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

Kontakt

Robin Nordberg, drfitchef, 073-028 61 94, robin.nordberg@hemab.se