Chaufförer sökes till våra återvinningsbilar

Vi söker nu ett antal chaufförer både till tillsvidareanställning och vikariat då vi står inför pensionsavgång, studieledighet och föräldraledighet. Är du flexibel, strukturerad och självgående och intresserad av att bidra till utvecklingen av vår återvinningsverksamhet?

För att passa för det uppdraget bör du vara självgående och ha god samarbetsförmåga. Du behöver även ha ett affärsmässigt förhållningssätt när du utför dina arbetsuppgifter och sätta kunden i fokus.

Vi förutsätter också att du har ett intresse för miljö och hållbarhet. Då vi tillämpar rotation i arbetet ställer det krav på din flexibilitet.

Vi har i dagsläget sju lastbilar som tömmer återvinningskärl eller tömmer slambrunnar hos våra kunder. Vissa av bilarna är bemannade med två personer som avlöser varandra med att köra eller åka med som hjälplastare.

Som medarbetare förväntar vi oss att du bidrar till förbättring, effektivisering och lärande, samt att du bidrar till arbetsplatsens trivsel. Jobben kräver god fysisk eftersom det är ett mycket rörligt jobb. Service är viktigt för oss och det är i dialog med kunden som vi når framgång i det dagliga arbetet.

Låter det här som ett jobb för dig? Läs mer om de olika tjänsterna genom att klicka här. Länk till annan webbplats.

Ansök via formulär på webbsidan senast den 10/3 2022. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Tf. Transportchef: Anders Svanholm 072-203 68 13, anders.svanholm@hemab.se

Facklig representant: Magnus Holm, 073-823 25 54, magnus.holm@hemab.se, Transportarbetare­förbundet