Begränsade öppettider i vår reception

Från och med onsdag kommer vi begränsa våra öppettider i receptionen på Västra ringvägen. De nya, tillfälligt begränsade, öppettiderna kommer vara måndag-fredag klockan 13.00-15.00. Anledningen till begränsningen är den pågående Coronapandemin.

Vi på HEMAB gör vad vi kan för att minska smittspridningen av coronaviruset i samhället och har därför påbörjat växelvis hemmaarbete. Detta innebär att vi inte har full personalstyrka på plats i lokalerna samtidigt, vilket gör att vi nu behöver begränsa öppettiderna i receptionen för att vår Kundservicepersonal ska hinna med.

- Det här är ett beslut vi har fattat utifrån det gällande läget, som innebär att vi ska begränsa våra fysiska kontakter och minska risken för smittspridning, säger Susanne Salander Jansson, Servicechef på HEMAB.

Ingen ökad sjukfrånvaro

I nuläget finns inga indikationer på en ökad sjukfrånvaro på HEMAB och våra verksamheter fungerar som vanligt. Därför finns det anledning att vidta åtgärder som gör att läget är fortsatt gynnsamt.

- Vi har, liksom många andra företag, redan gått ut med uppmaningar på vår webbsida att i möjligaste mån kontakta oss via telefon och mail istället för att besöka vår Kundservice. Vi vill behålla en hög servicegrad utan att riskera att bidra till smittspridning, konstaterar Susanne.

De begränsade öppettiderna innebär endast att kundmottagning i receptionen är stängd övriga tider. Du kan fortfarande kontakta oss via telefon och mail mellan 07.00 och 16.00.

Kontakt

Susanne Salander Jansson, Servicechef, susanne.salanderjansson@hemab.se