Återbrukstält, Midsommarmagi och Digital utveckling. Sommarens HEMABinfo är här!

Årets andra nummer av HEMAB info hittar du nu som mittuppslag i senste numret av härnösandstidningen Yippie. Självklart kan även du som bor på andra orter kan ta del av den på vår webbsida.

HEMAB info innehåller aktuell och relevant information till våra kunder, som kan befinna sig både i och utanför Härnösand.

- Innehållet i HEMAB info kan vara interessant för alla som vistas i vår kommun. Därför är det så bra att Yippie finns tillgänglig på offentliga platser också, förutom att vi såklart lägger upp alla nummer av HEMABinfo på vår egen webb, säger Magdalena Åkerros, Kommunikatör på HEMAB.

I detta nummer kan du läsa om allt från återbrukad midsommarmagi till hur digital utveckling också är en hållbarhetsfråga. God läsning, önskar vi på HEMAB!

Alla nummer på en plats

Samtliga nummer av HEMAB info från 2003 och framåt finns samlade på vår webbsida www.hemab.se/hemabinfo. Genom att klicka på önskat nummer kommer detta upp som en pdf.

Har du tankar om innehållet i HEMAB info eller önskemål om vad du vill läsa om. Kontakta oss gärna med dina synpunkter. Nästa nummer av HEMAB info kommer i höst.

Kontakt

Magdalena Åkerros, Kommunikatör, 070-190 51 68, magdalena.akerros@hemab.se