Årsstämma med robotar, AI och digitalisering

Nu kan vi äntligen bjuda in till en årsstämma där vi får träffas igen. Även i år håller vi gemensam årsstämma med Härnösandshus och Technichus. Gästföreläsare är Fredrik Löfgren som ska berätta om hur robotar, AI och digitalisering kan hjälpa oss i framtidens samhälle och underlätta vårt sätt att leva.

Platsen är Olof Högbergsalen på Härnösands bibliotek och kvällen startar klockan 18 med presentation av respektive bolag samt formell årsstämma för dessa. Efter en kort paus är det därefter dags att lyssna på Fredrik Löfgren.

Fredrik Löfgren - slår världen med häpnad

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som tidigare vunnit medaljer under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som framtiden av AI och robotar kommer medföra.

Fredrik har sedan barnsben haft ett brinnande intresse för robotar och teknik. Idag har han gjort sin dröm till verklighet - att bygga och programmera framtidens robotar. Fredrik studerar teknisk fysik och elektronik vid Linköpings Universitet och han har vunnit SVTs tävling "Genikampen".

Varmt välkommen!

Kontakt

Fredrik Olsson, Chef Kund & Marknad, 073-089 30 69, fredrik.olsson@hemab.se