Är du vår strategiska VA-ingenjör?

Nu söker vi dig som vill vara med när vi tillsammans utvecklar vår verksamhet inom VA-området i Härnösand.

Vill du arbeta med att planera och driva hållbara VA-projekt, samordna övergripande frågor och bidra i vårt ständiga förbättringsarbete? Då är du antagligen personen vi söker.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som långsiktigt och ekonomiskt vill utveckla vår VA-produkt. Tillsammans med ett gäng härliga kollegor planerar du och driver projekt inom bolagets VA-verksamhet. Du gör utredningar och tar fram både kundrelaterade underlag och beslutsunderlag. Du är en naturlig ambassadör för vår VA-verksamhet både i dialog med utomstående aktörer och internt. Omvärldsbevakning och ansvar för vår VA-taxa är också en del av dina arbetsuppgifter.

Vem är du?

Som person är du driven, självständig och trygg i din förmåga. Då arbetet innebär många kontakter både internt och externt är god samarbetsförmåga och höga kommunikativa egenskaper nödvändiga. För att lyckas i den här rollen är det nödvändigt att du har ett gediget intresse för teknik och kan analysera och dra slutsatser vid olika teknikval. Du har ett affärsmässigt angreppssätt till kommunal VA-verksamhet med stor ekonomisk medvetenhet.

Du är både resultatinriktad och lösningsfokuserad. Din vilja att utveckla och forma vår verksamhet kommer vi sätta stort värde på!

Du har en examen som civil- eller högskoleingenjör och erfarenheter inom projekt- eller processledning. Du talar och skriver svenska flytande och besitter en god teknisk förståelse. Du har god kunskap om lagstiftning och regelverk som är relevant för produktområdet.

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. B-körkort är meriterande. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar KFS energiavtal.

Skicka din ansökan till: ansokan@hemab.se senast den 28/2.

Har du andra frågor om tjänsten, kontakta Malin Albonius, HR-strateg, malin.albonius@hemab.se.

Fackliga representanter

Vision: Krzysztof Lukaszewicz, 0611-55 75 89, krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Sveriges ingenjörer: Anders Nordin, 0611-55 75 00, anders.nordin@hemab.se.

Om företaget

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr.

Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.

I ett nystartat samarbete med ett lokalt företag erbjuder vi individuell coaching i hälso- och livsstilsfrågor.

Kontakt

Malin Albonius, HR-strateg, malin.albonius@hemab.se