Är du vår nya medarbetare i Kundservice?

Vi söker dig som vill jobba brett med Kundservice i en mångfacetterad verksamhet. Du blir en viktig kugge i det supportteam som Kundservice utgör för våra kunder i samarbete med vår övriga organisation. Är det dig vi söker?

Vi på HEMAB tar en aktiv roll i lokalsamhället och våra verksamheter är viktiga för Härnösands positiva utveckling. Du jobbar tillsammans med alla våra verksamheter – bland annat elnät, återvinning, fjärrvärme, vatten, vindkraft, biogas och elförsäljning.

Primärt kommer du tillsammans med dina Kundservicekollegor besvara kunders funderingar och uppdrag via telefon, mail och besök, men även andra uppgifter kan förekomma periodvis. Ni är ett tight team som hjälper varandra och hoppar in där det behövs när det behövs.

Om dig

Jobbet som Kundserviceadministratör är ett viktigt serviceuppdrag hos oss och ställer höga krav på ditt bemötande med våra kunder. Vi söker därför dig som är självgående och serviceinriktad samt har god vana att arbeta mot uppsatta mål. Det är även viktigt att du uppskattar att jobba i team och har lätt för att samarbeta med andra.

Läs mer om befattningen och ansök via vår karriärsida redan idag! Sista ansökningsdatum är 14 mars 2022. Länk till annan webbplats.

Kontakt

Susanne Salander Jansson, Servicechef, 0611-55 75 06, susanne.salanderjansson@hemab.se