Är du miljöengagerad och vill vara med och göra skillnad? Kolla här!

Nu söker vi en Chaufför/Återvinningsarbetare för ett spännande jobb på Härnösand Energi & Miljö, HEMAB, i Härnösand. Om du är redo för en ny utmaning och ser dig själv som en person med intresse för miljö och hållbarhet med hög arbetsmoral ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Att arbeta på HEMAB innebär att vilja bidra i arbetet för en bättre miljö och ett hållbart samhälle i Härnösand. Vårt mål på affärsområde Återvinning är att flytta avfall uppåt i avfallshierarkin genom att skapa förutsättningar för mer återbruk och återvinning.

Som Chaufför/Återvinningsarbetare arbetar du ensam eller i ett lag om två personer där dina huvudsakliga uppgifter är att köra specialanpassade fordon för insamling av hushållsavfall, samt avfallshantering.

Tjänsten innebär även körning med andra typer av fordon som till exempel spolbil, slambil, containerbil och lastväxlare med eller utan släp. Även körning med lastmaskin förekommer.

Arbetstiden är normalt klockan 7-16 vardagar, men helgberedskap och körning på årets röda helgdagar eller andra högtidsdagar kan förekomma.

Tjänsten kräver till stor del god fysisk rörlighet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast.

Om dig

Du har CE-körkort med Yrkeskompetensbevis (YKB) och ADR Stycke. Om du även har ADR tank och kranbehörighet samt vana av att köra tunga fordon och erfarenhet av att arbeta inom renhållning är detta meriterande.

Du ska ge våra kunder bra service och agera professionellt i din yrkesroll. Din körning ska vara miljövänlig, kostnadseffektiv och säker.

Vi ser positivt på om du har god förmåga att hantera digitala system och Officepaketet.

Som person tror vi att du är ansvarsfull och serviceinriktad, lojal och har en hög arbetsmoral. Du ska kunna vara ett gott föredöme både internt och externt. Vi hoppas också att du är kollegan med morgonpiggt humör som bidrar till att höja stämningen i arbetsgruppen!

Förändringar i eller snabba kast mellan arbetsuppgifter förekommer ofta och kräver att du är flexibel.

Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla verksamheten. Därför ser vi gärna att du är en person som tycker om att vara med och bidra till detta.

Ansökan och frågor

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Drogtest är obligatoriskt vid alla nyanställningar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Svanholm, Platschef Fastighetsrenhållning, 072-203 68 13 eller Jonas Jacobsson, Platschef Åkeri och Biogas, 070-310 62 33

Ansök via ansokan@hemab.se senast den 11/3 -20. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Facklig representant

Hans-Åke Johansson, Transportarbetareförbundet. 070-526 53 78 eller hans-ake.johansson@hemab.se

Om Härnösand Energi & Miljö AB

Härnösand Energi & Miljö AB (HEMAB) är en koncern i Höga Kusten med 140 anställda och en omsättning på 400 Mkr. Koncernens verksamheter elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, elförsäljning, vindkraft, biogas och infrastruktur för laddning av elbilar är viktiga för Härnösands fortsatt positiva utveckling. Vi tar en aktiv roll i lokalsamhället och arbetar bredare än bara våra verksamheter, exempelvis inom skola och integration. Hållbarhet är viktigt för oss och vi ser mångfald som en styrka för att skapa en pigg, attraktiv och välkomnande arbetsplats.

Härnösand är fantastiskt! Från bostaden och jobbet har du alla kommunikationer i din närhet och havsbad, segling, vandring och skidåkning finns bara några minuter bort. Din nya arbetsplats har moderna och ljusa lokaler med tillgång till gym, bastu och gruppträning på arbetstid.