Ändrade sophämtningsdagar och öppettider i midsommar

Om en vecka är det midsommarhelg. Fredag-lördag, 24-25 juni har vi stängt på samtliga våra anläggningar och sophämtningen påverkas också.

Sophämtning onsdag och torsdag istället för fredag

För att även våra chaufförer ska kunna fira midsommar väljer vi att tidigarelägga den sophämtning som annars skulle ske på fredagen den 24 juni. Om du har ordinarie sophämtning då så ber vi dig att ställa ut kärlen redan på tisdag kväll och låta dem stå framme tills de är tömda. Vi kommer att köra in fredagens hämtning under onsdagen och torsdagen.

Stängt fredag-lördag på alla anläggningar

På Midsommarafton och Midsommardagen har alla våra anläggningar stängt; så väl vår Kundservice som Härnösands kretsloppspark och Älands återvinningsanläggning.

Ny rutin i Äland efter midsommar

Vi har även en ny rutin i Äland med start efter midsommarhelgen. Den nya rutinen innebär att vår personal har lunch klockan 11.00-12.00, vilket innebär att de inte finns tillgängliga för vägning eller andra ärenden. Återvinningscentralen är öppen 07.00-16.00 som vanligt, men personal finn endast tillgänglig 07.00-11.00 samt 12.00-16.00.

Nu önskar vi alla våra kunder en skön och avkopplande midsommar med ett trivsamt, och säkert firande. Och så håller vi tummarna för fint väder!

Kontakt

Kundservice, 0611-55 75 00, info@hemab.se