Vi söker en Kundserviceadministratör med inriktning växel

Se hit om du är serviceinriktad, strukturerad och tycker om kundkontakter! Kanske är det dig vi vill ha med i vårt team.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett roligt jobb i ett team som har en viktig funktion, nämligen service och kontakt med kunder till alla våra verksamheter.

 

Kundservicefunktionen är viktig för att kunderna ska uppleva oss som lätta att nå och att ha att göra med. För att uppnå det behöver du lyssna på deras frågor, hänvisa vidare eller direkt lösa deras problem, samt registrera abonnemangsförändringar i vårt affärssystem.

 

Idag kontaktas vi mest via telefon, e-post och besök. Vår långsiktiga strävan är att även utveckla vår tillgänglighet genom digitala kanaler, med kundservice via chatt, sociala media och Mina sidor. Att vara delaktig i vårt utåtriktade arbete på olika vis är också en del av arbetet.

 

Vem är du?

Du är lyhörd, noggrann och snabb. Din glädje och positiva inställning smittar av sig på din omgivning och du kan på ett ledigt sätt föra en lyhörd dialog i tal eller skrift. Då udda och ovanliga frågor som ligger utanför våra rutiner kan dyka upp är det viktigt att du kan hantera och ta ansvar för dessa tills de är lösta eller har förts vidare i organisationen.

 

Kanske har du en utbildning inom ett serviceyrke eller så har du kanske arbetat med snarlika arbetsupp­gifter. Vi vill att du har fullständiga gymnasiebetyg samt att du utan problem kommunicerar på svenska och engelska i både tal och skrift, men då våra kunder är en direkt spegelbild av det mångkulturella samhälle vi lever och verkar i, är breda språkkunskaper meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten.

 

Ansökan och frågor

Tjänsten är heltid, med sex månaders provanställning, vid funktionen Kommunikation och externa relationer. Har du frågor är du välkommen att kontakta Theres Viklund på Uniflex bemanning och rekrytering på 076-525 24 58. Skicka din ansökan via www.uniflex.se senast 28 februari 2017.

 

Facklig representant

Vision, Krzysztof Lukaszewicz, 070-190 51 66,
krzysztof.lukaszewicz@hemab.se

Klicka på bilden för att få upp annonsen som pdf.