Vi söker affärsinriktad ekonom

Är du den ekonom vi söker; affärsinriktad, ansvarstagande och noggrann, samt beredd att bistå vår ekonomichef?

Beskrivning av arbetet

Vi söker en driven, verksamhetsnära ekonom som huvudsakligen ska arbete med vårt redovisningsflöde, exempelvis budget- och prognosarbete, resultatuppföljning och bokslut, såväl månadsbokslut som årsbokslut. Rollen innebär även att du arbetar konsultativt som ekonomistöd till våra affärsområden. Du kommer också att upprätta, utveckla och kvalitetssäkra rutiner och processer inom företaget samt utöva uppföljning av ekonomiska och verksamhetsrelaterade nyckeltal. Du ingår i ekonomifunktionen och kommer att arbeta nära ekonomichefen.


Vem är du?

För att trivas och lyckas hos oss är du en affärsmässig och kommunikativ person med kapacitet och vilja att driva utveckling. Du är en strukturerad siffermänniska med en god analystisk förmåga som gör att du identifierar såväl behov som potentiella möjligheter och hinder för verksamheten.

Dina kunskaper har du fått genom att du arbetat brett och djupt inom redovisningsområdet ett flertal år. Du har en god grundutbildning, gärna civilekonom eller motsvarande med relevant inriktning. Vi förutsätter att du är en mycket god användare av Excel.


Upplysningar

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Nina Sterning-Näslund på Fena rekrytering via e-post eller 070-660 26 24. Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående till nina@fenarekrytering.se. Dock senast 26 november 2014.


Facklig representant

Vision: Rolf Byström, 0611-55 75 22, rolf.bystrom@hemab.se


Annons. Klicka för att öppna en större version i pdf.

Annons. Klicka för att öppna en större version i pdf.