Välkommen till nya hemab.se!

Härnösand Energi & Miljö AB har fått en ny webbplats. Hemab.se har nytt utseende, en ny struktur och delvis nytt innehåll.
Vi anser att öppen, snabb och tillförlitlig kommunikation med våra kunder och andra är viktigt och det är något vi ständigt arbetar med för att förbättra. Ett exempel på detta arbete är driftinformationen som fått en tydlig plats här på vår nya webbplats.

Vi hoppas att nya hemab.se ska kännas både luftig och lättläst. Bland nyheterna finns bland annat möjlighet att anpassa webbplatsen genom att ställa in storlek, textstorlek, typsnitt och radavstånd efter eget önskemål på sidan "Anpassa".
 
Du som är kund kan numera enkelt logga in direkt på "Mina Sidor" från webbplatsens startsida. Du som är student eller vill arbeta hos oss hittar nyttig information under rubriken "Jobb & Skola". Inom de närmaste åren planeras ett flertal rekryteringar, så håll utkik!
 
Inledningsvis kan den nya strukturen kännas ovan för dig som är trogen besökare, vi rekommenderar därför ett besök på "Webbplatskarta".

Vår nya webbplats är framtagen i samarbete med härnösandsföretaget Limepark AB.

Vi vill gärna veta vad du tycker om den. Lämna dina synpunkter genom att klicka på "Tyck till om hemab.se" på startsidan.

Hoppas du gillar nya hemab.se!

/ Ingemar Forzelius
VD