Stor avstängning av fjärrvärme på onsdag

På grund av underhållsarbeten kommer fjärr­värmen vara avstängd onsdagen den 24 juni klockan 08.00 -18.00.

- På grund av slitage och av arbetsmiljöskäl måste vi ta bort en kammare och ersätta den med modern teknik, så att ventilen kan hanteras från gatunivå istället för under mark, säger Willy Gahlin på affärsområde Fjärrvärme.


För att kunna byta ut den befintliga tekniken måste ett större område stängas av under onsdagen. Vi hoppas naturligtvis att avstängningen inte ska vålla våra kunder några stora besvär.


Ovanligt stor avstängning

- Det här är en ovanligt stor avstängning, så vi har valt att gå ut och informera så brett som möjligt för att nå så många som möjligt, säger Magdalena Åkerros, kommunikatör på HEMAB.


- Det vanliga är annars att vi går ut med den här typen av information via tjänsten Driftinformationlänk till annan webbplats som finns på vår webbsida. Den kan man prenumereralänk till annan webbplats på, så får man mail om så väl planerade som oplanerade driftstörningar, säger Åkerros.


De områden som berörs av avstängningen är:

Hela Gånsviksdalen och större delen av Geresta, samt Kristinaskolan, Landsarkivet, Bureskolan, Villavägen, Allévägen, Kapellgatan och delar av Vangstagatan och Brännavägen.


Kontakt

För mer information om avstängningen, kontakta oss på 0611- 55 75 00.

Kartan visar det ungefärliga avstängningsområdet under onsdagen.

Kartan visar det ungefärliga avstängningsområdet under onsdagen.