Öppet hus Härnösands Energipark

10 maj klockan 18-21 är du hjärtligt välkommen till Härnösands Energipark. Provkör elbil och elcykel och titta på våra solenergianläggningar. Vi bjuder på fika.
Västernorrlands energikontor samordnar aktiviteten Solsafari/ öppet hus i Västernorrland. I Härnösand visar ett antal privatpersoner och företag upp sina anläggningar.

- Då idén med Solsafari presenterades för oss var vi inte sena att haka på, säger Andreas Einarsson, marknads- och informationschef på HEMAB. Denna kväll erbjuds en unik möjlighet att besöka solenergiinstallationer i Härnösand.

- Förutom Härnösands Energipark visar vi upp vår elbil och elcykel och det ska inte vara omöjligt att få ta en sväng på vårt område, säger Einarsson. Och så bjuder vi på fika medan vi svarar på dina frågor om teknik, kostnader och möjligheter.

Du som är intresserad av att sänka dina energikostnader med hjälp av solenergi, får denna kväll möjlighet att åka till olika anläggningar runtom i Härnösands kommun. Oavsett om du bor i villa eller bostadsrätt, företräder en bostadsrättsförening eller är fastighetsägare är du välkommen att vara med på Solsafarin.

Man tar sig alltså runt på egen hand under tiden klockan 18-21 då privatpersonerna, Härnösands Energipark och Yrkeshögskolan har öppet hus.

Karta och information om Solsafari torsdag 10 maj kl 18-21 Pdf, 890 kB.

Panoramavy över Härnösands Energipark där nu öppet hus arrangeras torsdag 10 mak kl 18-21.

Kom och prova HEMABs elbil.

Har du provat en elcykel? Om inte så har du nu chansen under Öppet hus på Solsafari hos HEMAB.