Nyheter för latrinkunder

Latrinkärl som lämnas måste ha rätt årsmärke. Ny förbättrad skyltning om detta sätt nu upp vid hämtningsplatserna.

I januari i år skickade vi ut ett brev till alla kunder som berörs av förändringen. Nu i dagarna skickar vi ett nytt brev som en liten påminnelse om detta. Här nedan finns några saxade avsnitt ur det brevet.

Nya skyltar vid lämningsplatserna

Varför denna förändring?

Förändrade rutiner på grund av lagkrav gör att hanteringen fördyrats. För att inte kunder till andra renhållningstjänster ska behöva täcka kostnader för latrinhanteringen behöver vi förvissa oss om att betalning sker för latrinkärlen.

Varför kontrollmärke/årsmärke?

Vi har valt en lösning där en särskild etikett/kontrollmärke måste vara fastsatt på kärl som lämnas. Lösningen är enkel och lätt att informera om och administrationen är förhållandevis enkel och därmed inte så dyr. Det bidrar i sin tur till vår långsiktiga målsättning att kunna hålla länets lägsta priser. Vi ber dig som kund respektera detta och köpa dessa märken om du inte redan gjort det.

Trots de fördyringar som skett är vi ändå stolta att kunna berätta att vi faktiskt är billigast i länet på latrinhantering.

Hur skaffar jag rätt årsmärke till mina kärl?

Märken finns att köpa i vår reception på Västra Ringvägen 125. Vi har öppet vardagar 07.00 — 16.00, telefon 0611-55 75 00, e-post info@hemab.se. Information kan även fås genom att ringa vår kundservice på telefon 0611-55 75 05. Information finns också här på vår hemsida.

Somriga hälsningar från oss på affärsområde Renhållning