Kom och fira OS-medaljören Emma

Lördagen den 25 oktober kommer cyklisten och OS-medaljören Emma Johansson att firas på Stora torget i Härnösand.
Programmet kommer bland annat att erbjuda fartfyllda cykeluppvisningar och tävlingar, samt autografskrivning med Emma i Prismagallerian.

HEMAB sponsrar Härnösands cykelklubb, vilken Emma tävlar för, och finns så klart med på torget. Passa på att delta i vår tävling och vinn fina priser.

Aktiviteterna på torget startar klockan 10:00. Det officiella firandet inleds senare under dagen med att länsrådet Sten-Olov Altin uppvaktar Emma för hennes bragd.
  
– Vi hoppas att många Härnösandsbor kommer till torget och firar Emma på lördag, uppmanar centrumutvecklaren Lina Dahlbom. Emmas fantastiska framgångar är en länsangelägenhet och hon att cyklar för Härnösands cykelklubb gör att Härnösand nämns i media nationellt och internationellt i positiv bemärkelse, avslutar Lina. Vi skall vara stolta över att ha en så god ambassadör som Emma.

Under dagen medverkar förutom Härnösands kommun, HEMAB och Härnösands cykelklubb också Handelsplats Härnösand, Västernorrlands Idrottsförbund och Bröstcancerföreningen Ådalen.
 
Bakgrund
Emma Johansson kommer från Sollefteå men har cyklat för Härnösands cykelklubb sedan 2001. Hennes främsta cykelframgång är OS-silver. Hennes framgångar under OS i Peking gjorde henne känd över en natt. Det är extra roligt att Emma med sitt glada och öppna sätt gärna berättar om sin bakgrund och sina rötter i Sollefteå och Härnösand.

Välkommen att fira Emma tillsammans med oss!