Internationell folk- och fotbollsfest 19/8

På onsdag 19 augusti klockan 19.00 spelar Härnösand FF match i Svenska cupen mot Superettalaget Syrianska FC. Detta blir inte bara en spännande match mellan två bra lag, utan även en riktig internationell folkfest med fritt inträde för alla!

Programmet startar redan klockan 17.00 med aktiviteter, intervjuer och tävlingar. Det bjuds även på smakprover från en internationell matbuffé. Som stolt sponsor av HFF och av matchen finns HEMAB på plats vid Högslätten för att delta i festen.


Som ett led i HEMABs tidigare satsningar för ökad integration och försök att skapa gemensamma mötesplatser önskar vi att alla som vill, får möjlighet att delta. Tillsammans med andra aktörer väljer HEMAB därför att sponsra med fritt inträde för alla besökare.

– Vi tycker att den internationella aspekten är en jättehäftig idé och ett mycket bra initiativ. Därför vill vi vara en del av satsningen. Vi tror på gemenskap och de positiva effekter som gemenskapen medför. Detta är en satsning där vi alla är vinnare, säger Andreas Einarsson, Marknads- och kommunikationschef, HEMAB.


Matcharrangörerna har via Ångermanlands fotbollsförbund skickat en speciell inbjudan till samtliga ungdomslag upp till 15 år i länet, att delta i fotbollsfesten iklädda matchställ. I halvtidspausen kommer HEMAB anordna en liten tävling för dessa lag, där pris utlovas till vinnarna.     


Vi på HEMAB önskar såklart att träffa så många som möjligt av er denna matchkväll. Hoppas vi ses där!  

Välkommen till festen! Fritt inträde för alla!

Välkommen till festen! Fritt inträde för alla!