HEMAB info september 2019 i nytt format

Idag landar HEMAB info för första gången i nytt format i alla Härnösands brevlådor. Nämligen som helsida i tidningen Yippie!

HEMAB info är vårt informationsblad som skickas ut fyra gånger per år till våra kunder. Från början följde det med som en ”fripassagerare” när pappersfakturorna skickades ut. Nu väljer allt fler att få sin faktura som e-faktura, vilket vi tycker är jättebra. Detta medför att HEMAB info istället har skickas som ett separat utskick och det tycker vi är dags att ändra på.

— Vi har fått in kundsynpunkter på att HEMAB info kommer som ett eget blad och det har vi lyssnat på. Nu har vi istället hittat ett koncept där vi åter ”hakar på” ett befintligt utskick, vilket gör att vi minskar vår miljöpåverkan via transporter. Det känns helt rätt och mycket bra att vi har hittat den här lösningen, säger Andreas Einarsson, Chef för Kommunikation och marknad på HEMAB.

Även i digital form precis som tidigare

Liksom tidigare kan du alltid komma åt och läsa HEMAB info i digital form, via vår webbsida eller genom att prenumerera på våra nyheter.

— Även de som inte bor i kommunen ska självklart ha möjlighet att ta del av vår information. Man kanske har en sommarstuga här eller någon annan form av anknytning, så att informationen finns tillgänglig ditigalt även fortsättningsvis tycker vi är jätteviktigt, säger Einarsson.

Du hittar alla nummer av HEMAB info på den här sidan: https://www.hemab.se/omoss/informationsmaterial/hemabinfo. 

Du kan även prenumerera på våra nyheter och på så vis få all information från oss direkt i mailen. Klicka på Prenumerera på nyheter på förstasidan och följ instruktionerna.

Vill du kika på senaste numret av HEMAB info redan nu? Klicka på bilden nedan så får du upp den som pdf.

Uppslaget av HEMAB info i Yippie

Klicka på bilden för att få upp HEMAB info nr 3, 2019 som pdf.