Förenkla din vardag

Vi erbjuder både autogiro och e-faktura. Detta innebär att din faktura betalas automatiskt på förfallodagen och att du får din faktura i digital form till din internetbank istället för med posten.

Autogiro


Autogiro är en automatisk betalningstjänst och fakturorna skickas med posten, dock utan inbetalningskort. Du slipper knappa in långa OCR-nummer, betalning sker alltid i rätt tid och inga fakturor tappas bort.

För att gå över till Autogiro behöver Du bara fylla i en blankett och skicka in till oss. Klicka på Kundservice här intill och gå vidare till sidan Autogiro. Anmälan kan även ske direkt via din internetbank.
 

E-faktura


E-faktura innebär att du får fakturan i digital form direkt till din internet-bank istället för med posten. Detta är ett smidigt sätt att hantera fakturor och dessutom spar vi på miljön genom minskad pappersanvändningen.
E-faktura skaffar du via din internetbank.

Har du autogiro fungerar det som vanligt, men skillnaden är att Du får fakturan direkt till din internetbank. Vi drar beloppet som vanligt från ditt konto på förfallodagen. 

Ansökan om e-faktura måste göras av den som är kund hos oss.
 
Undantag
Tills vidare kan vi tyvärr inte erbjuda e-faktura på fjärrvärmeleveranserna.