Välkommen till föreläsningen 2050: så fick vi en hållbar värld

Skriv in måndag 12 oktober klockan 13 i din kalender. Catarina Rolfsdotter-Jansson är en mångsysslare och kunskapskälla av rang. Och nu har vi det stora nöjet att ge alla kunder en möjlighet att lyssna till hennes lovordade föreläsning, en framtidsspaning baklänges.

Med en blandning av fakta och humor får vi insikter om att vi alla har både möjlighet och ansvar att agera, i stort som i smått, för en hållbar värld i framtiden. Föreläsningen är cirka 60 minuter lång.

Catarina Rolfsdotter-Jansson är miljöjournalist, författare, programledare och yogainstruktör och har ägnat sitt yrkesliv åt hur man bäst tar hand om sig själv och vår planet. Hon har skrivit ett tiotal böcker, däribland Lärande för hållbar utveckling och Familjeyoga.

- Föreläsningen kommer att finnas tillgänglig som livestream via vår webbsida måndag 12 oktober klockan 13, säger Fredrik Olsson, chef Kommunikation och marknad. Upplägget är valt utifrån den rådande situationen med pågående pandemi. Så ta chansen att koppla upp dig och ta del av Catarinas framtidsspaning.

Föreläsningen ges i samarbete mellan HEMAB, Technichus, Härnösandshus och Härnösands kommun.

Hur gör jag för att ta del av föreläsningen?

Klicka på länken nedan så kommer du till live-streamen. Vill du ställa frågor under föreläsningen kan du skicka dem till fredrik.olsson@hemab.se.