Kolla om vi har ditt nummer/lägg till extra telefonnummer

Om du är osäker på om du har anmält ditt nummer för SMS-utskick så kan du kontrollera det här. Observera att tjänsten för tillfället endast är verksam för verksamhetsområde Återvinning. Vi jobbar på att även kunna erbjuda den för övriga affärsområden.

Om du klickar här kommer du till UMS portal och kan kontrollera om ditt nummer finns registrerat där. Om det gör det kommer du få driftinformation som rör vatten och återvinning via SMS.

Om du klickar här kommer du till en sida där du kan anmäla ditt nummer till vårt eget system och få driftinformation via SMS om elnät och fjärrvärme.

Flera nummer på samma adress kan få SMS

Om flera nummer finns registrerade på en och samma person på adressen så kommer meddelande endast skickas till ett av numren. Om det däremot finns flera abonnemang på olika personer på samma adress kan SMS skickas till alla numren.

Driftinformation elnät och fjärrvärme

Driftinformation gällande elnät och fjärrvärme får du via vårt eget system. Därför behöver vi en separat anmälan till denna tjänst.

Driftinformation vatten och återvinning

Är numret inlagt och kopplat till rätt adress så får du ett SMS vid driftstörningar som rör vatten och återvinning på berörd adress. Du får även information i form av VMA (Viktigt meddelande till allmänheten) om ett sådant skulle gå ut från till exempel kommunen eller räddningstjänsten. Om numret inte finns i databasen kan du lägga till det och koppla till din hemadress. Detta uppdateras i databasen efter cirka 15 minuter.